• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Zware vrachtwagen zakt weg in berm

  01 juli 2020

  APPELTERRE-EICHEM – Een vrachtwagen belandde woensdag 1 juli rond 17 uur in de berm langs de Kapittelstraat. Een kraan zal dit gevaarte moeten takelen.

  De vrachtwagenchauffeur reed in de Kapittelstraat en wou een betere doorgang geven aan een tegenligger. Toen hij uitweek naar de kant van de weg, kwam zijn zware vrachtwagen in de zachte berm terecht. De combinatie van een firma uit Beveren-Waas vervoert chape.

  De lokale politie Ninove kwam ter plaatse, maar er was geen grote verkeershinder. Er waren ook geen andere voertuigen bij betrokken en geen gewonden.

  Aan de takelwerken zal een kraan te pas komen om het gevaarte terug op de weg te zetten.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons