Ninove 20 Jul 2019 - 02u56
Scattered Clouds
23.83°C

De Enige Echte Carnaval Ninof TOP 100 Fuif

09 - 10 feb 2019

Zaterdag 9 februari organiseert carnavalsgroep Nie Geweun voor de 5 de maal , jawel ondertussen voor de 5de maal haar enige echte Ninof Top 100 carnavalsfuif in de kuip te Ninove. Het feestje van het jaar voor en door de rasechte wettelkrabbers. En jawel, deze jubileumeditie belooft er één te zijn om duimen en vingers af te likken.
Gedurende de hele avond worden alle plaatjes uit de top 100 aan elkaar gemixt. Omstreeks 2 uur zal de nummer 1 van de top 100 gekend zijn. Aansluitend mixen de dj's de beste monjdagnachtklassiekers aan elkaar tot in de vroege uurtjes.Vermits dit een 100% puur carnavalsevenement wordt, met alle ninoofse carnavalklassiekers in de mix, is de dresscode natuurlijk : carnaval.
Het is de bedoeling om niet met de natte vinger een top 100 samen te stellen. De top 100 van carnaval Ninove moet er een zijn die door het publiek bepaald wordt. Daarom kan iedereen vanaf 1 januari 1 keer per week via www.carnavalninof.be/top100 zijn top 5 doorsturen en zo mee de top 100 bepalen.
Ook dit jaar zijn er de optredens van de laatste 30 beste Ninoofse carnavalhits (die aanwezig zijn) en dit allemaal in een feestelijk en carnavalesk uniek decor.
De Ninof Top 100 carnavalsfuif start om 21 uur. Inkomkaarten van 5 euro zijn te verkrijgen bij de leden van Nie Geweun.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons