Ninove 21 Aug 2019 - 05u13
Clear Sky
10.83°C

GROTE WAFELENBAK tvv vzw TELEDIENST

16 - 16 feb 2019

KWB Ninove - Pollare

organiseert voor de 13de maal hun Grote Wafelenbak t.v.v. vzw Teledienst 

 op zaterdag 16 februari 2019
 
in de “KAAI” 
Oude Kaai 11 – Ninove
 
Vanaf 12 uur tot 18 uur.

Het is de bedoeling dat u wafels ter plaatse kan nuttigen met een koffie of ander drankje aan democratische prijzen.

De meeneemwafels (dubbele wafel) kunnen vooraf besteld worden via uw bestuurslid of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ter plaatse worden afgehaald.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons