Hoeverestaurant 2020: De Okkernoot stelt voor: meeneem-BBQ!

  28/aug/2020

  Zaterdag 29 augustus 2020 van 15u tot 18u

  Afhalen kan in De Okkernoot Vollezele of Halle

  Bestel voor 28 augustus 2020 met het bestelformulier via www.de-okkernoot.be/bbq of via 054/56 74 53

  Dit jaar werden we allen verrast en overrompeld door het coronavirus en de maatregelen die daarrond genomen werden. Het trof ons allen.

  Wat mochten en konden we toch allemaal niet meer doen! Veel gebeurt vandaag anders dan we gewoon waren. Ieders creatief brein ging noodgedwongen aan het draaien. Ook De Okkernoot zal dit jaar haar hoeverestaurant met jarenlange traditie anders aanpakken. Een nieuw concept, helemaal volgens de coronamaatregelen, werd uitgedacht: het spreekt je zeker aan!

  Dit jaar ontvangen we je niet bij ons aan de tafel, maar maken we hapklare BBQ-pakketten voor je klaar. We kunnen je alvast dit verzekeren: ons kwaliteitsvlees en uitgebreide keuzes aan salades blijven ongewijzigd!

  Met trots stellen we je onze ‘meeneem-BBQ’ voor!

  Via het bestelformulier kan je jouw menu van voorgerecht tot dessert zelf samenstellen. We bieden ook witte, rode & rosé wijnen aan.

  Een lekker soepje als voorgerecht, keuze uit twee samengestelde BBQ-pakketten als hoofdgerecht en als afsluiter eens iets helemaal nieuw: huisgemaakte heerlijke taart.

  We staan graag voor je klaar op zaterdag 29 augustus 2020. Jouw pakket afhalen kan tussen 15u en 18u in:

  –          De Okkernoot Vollezele (Repingestraat 12, 1570 Vollezele)

  –          of De Okkernoot Halle (Cypriaan Verhaevertstraat 174, 1500 Halle)

  Ben je minder mobiel? We voorzien een leverdienst binnen een straal van +/-20km van onze drie vestigingen (Vollezele, Halle Denderwindeke).

  Bestellen kan je enkel door het formulier in te vullen op onze website via www.de-okkernoot.be/bbq en dit tot en met 28 augustus 2020. Ook telefonisch staan we klaar om je bestelling te noteren: 054/56 74 53.

  Aarzel niet ons te contacteren bij vragen via info@de-okkernoot.be of via het nummer 054/56 7453.

  We kijken er naar uit je te mogen bedienen van een lekker pakket.

  Smakelijk en hygiënische groetjes,

  De Okkernoot

  Blijf op de hoogte via onze website www.de-okkernoot.be/bbq of via onze Facebookpagina @De.Okkernoot

  Inschrijven

  Online bookings are not available for this event.

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons