Ninove 20 Jul 2019 - 03u29
Scattered Clouds
23.83°C

Kamer van Rhetorica Toneelkring De Waag zal je ontroeren met 'Poetsman'

18 - 26 jan 2019
LIEDEKERKE - Wie houdt van theater met een lach en een traan mag in januari 2019 zeker 'Poetsman' niet missen, de nieuwste productie van Toneelkring De Waag. Het stuk van - de voor de toneelliefhebbers zeker gekende - Raymond Cogen werd onder handen genomen door regisseur Bert De Munter, die zelf ook al heel wat op zijn palmares heeft staan.
 
Rosa is ziek. En ze wordt er niet beter op. Ze houdt de moed erin en probeert het leven zo goed als mogelijk langs de positieve kant te bekijken, soms tot ergernis van haar man Juul. Die laatste staat erop om hulp aan huis te zoeken. Maar waar de meeste mensen in dit geval helaas nog steeds automatisch denken aan een poetsvrouw, krijgen Rosa en Juul een solliciterende poetsmàn aan de deur. Een bovendien nogal kleurrijk figuur met een ietwat duister verleden...
Los van alle vooroordelen van haar man staat Rosa erop om deze 'rare kwibus' een kans te geven...
 
Een tragikomedie over hoop, onmacht, liefde en zelfopoffering.
 
 
Speeldata:
vrijdag 18 januari - 20 uur
zaterdag 19 januari - 20 uur
zondag 20 januari - 15 uur
woensdag 23 januari - 20 uur
vrijdag 25 januari - 20 uur
zaterdag 26 januari - 20 uur
 
Locatie:
GC Warande
Opperstraat 31
1770 Liedekerke

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons