Ninove 07 Dec 2019 - 01u00
SP_WEATHER_LIGHT_INTENSITY_DRIZZLE
5.94°C

'Kermis Outer schlagert'

17 - 18 aug 2019

OUTER  - Het jaarlijkse hoogtepunt in deze Ninoofse deelgemeente is sinds vele jaren 'Kermis Outer schlagert'.

Al vele jaren zet het Feestcomiteit Outer zich in voor deze organisatie die opnieuw leven in het dorp moest brengen na de ter ziele gegane kermis.

Na het succes met de Romeo's vorig jaar kon men niet anders dan ook dit jaar een topaffiche voor te stellen, en dat is gelukt.

Met klinkende namen als Frank Valentino, Eveline Cannoot, Jettie Palettie en Willy Sommers komt de Nederlandstalige schlagertop naar het Dorpsplein.

Ninoofse inbreng kan uiteraard niet ontbreken, en daarvoor zorgen Luc Jones en Bram&Lennert, aldus Ellen en Gunther Goessens van het Feestcomiteit.

Alles gaat door op het Kerkplein van Outer, waar voor de gelegenheid de nostalgische kermiskiosk van de stad Ninove zal opgesteld worden, voor de optredens.

Er zal tijdens het evenement extra parking voorzien worden in de Smid Lanbrechtstraat, waar op dat moment éénrichtingsverkeer van kracht zal zijn.

'Kermis Outer schlagert' op zaterdag 17 augustus vanaf 20 uur, toegang is gratis.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons