Ninove 29 May 2020 - 12u34
Clear Sky
10.04°C

Ninof Rommelmarkt

14 - 07 juli 2019

Ninof rommelmarkt! 

Ten Voordele van “vrienden der blinden” Koksijde. 

Vooraf inschrijven verplicht!

Staanplaats 5m (geen auto toegelaten) = 5€

Inschrijvingen dienen enkel voor het max. aantal standen niet te overschrijden. Het opstellen gebeurd in volgorde van aankomst.

 Inschrijving: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Inschrijving word steeds bevestigd en is pas definitief na ontvangst van betaling. 

Geen voeding, dranken, dieren, wapens, planten of nieuwe voorwerpen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons