Ninove 16 Jun 2019 - 07u28
Clear Sky
13.17°C
  • OCMW-raad 19 juni en gemeenteraad 20 juni in De Kuip

Première Concert InOrCA

14 okt 2018

In de schoot van onze Koninklijke Harmonie “St.-Cecilia” werd verleden jaar een instaporkest opgericht met als doel de leerlingen-muzikanten een platform aan te bieden waar zij kunnen samenspelen. Gezien het niveau lager ligt dan bij het harmonieorkest is dit de ideale springplank om later de harmonie te vervoegen.

De leerlingen, hun leraren en hun dirigent (Joeri Stevens) zijn daarom ook fier je te kunnen uitnodigen op het première concert van InOrCA (InstapOrkestCeciliaAppelterre-Eichem) en dit op zondag 14 oktober om 15u in ons lokaal “Den Breughel” Hellestraat 84 te Appelterre-Eichem.

De inkom is gratis.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons