Ninove 25 Apr 2019 - 05u45
Scattered Clouds
10.42°C

Tafetennisclub TTC Ninove voor het eerst in Landelijke afdeling;

15 sept 2018

Voor het eerst treden de spelers van TTC Ninove aan in Landelijke Afdelng en daarom willen ze uiteraard iedereen uitnodigen om aanwezig te zijn

bij hun eerste match op zaterdag 15 september om 19 uur in St.Kristoffel te Pollare. Er spelen in totaal 6 ploegen thuis en zo zijn er 48 sporters te bewonderen.

Alle hartelijk welkom, wij stellen onze ploeg in Landerlijk aan u voor bij het begin van de match.

Voor een volledig programma, ga eens kijken op de wegsite www.ttcninove.be of bel eens naar 079/40.860

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons