Ninove 29 May 2020 - 13u58
Clear Sky
10.04°C

Rode Duivels gekte in uw buurt?

19 juni 2018
Rode Duivels gekte in uw buurt?
#Ninove - Rode Duivels gekte in uw buurt? Signaleer het ons met of zonder foto. Maak een selfie of andere foto's die wat te maken hebben met de Rode Duivels gekte En stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Alle foto's komen online hier op Ninofmedia. De leukste of gekste foto maakt kans op een GRATIS bak jupiler.
De wedstrijd loopt zolang de Rode Duivels deelnemen aan het WK.

Bekijk hier alle foto's op onstaande link.

https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=2046096328847155

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons