Ninove 25 May 2020 - 16u57
Scattered Clouds
16.51°C

Vind het vat - tip 1

04 juni 2019
Vind het vat - tip 1

Vind het vat - tip 1

Bij het overschrijven van bijgevoegde eeuwenoude pagina heeft de ijverige maar onzorgvuldige monnik (of kanunnik?) van dienst helaas enige fouten gemaakt.

Kan jij ze ook vinden? Dan ben je meteen al goed op weg om te vinden waar het vat begraven ligt.

Vind je het niet? Niet opgeven, er komen nog meer tips.

Succes !

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons