• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Vind het vat – tip 10

06 augustus 2019

Wie voor zijn rijexamen reeds de verkeersborden bestudeerd heeft weet dat roodomrande borden verbodstekens zijn, en blauwe borden op verplichtingen wijzen.

De aandachtige en ijverige vatzoeker zal dus zeker op zijn weg al het bijgevoegde verkeersbord gezien hebben.

Net zoals auto’s bij gladde banen moeten voorzien worden van sneeuwkettingen – in het bijzonder bij hellingen, kunnen wandelaars bij ijzige en steile paden verplicht worden om aangepast schoeisel aan te trekken.

Of zou het misschien iets anders betekenen ? Alle tips zijn welkom.

Succes.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.