• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Vind het vat – tip 5

01 juli 2019

En voor iedereen die goed gezocht maar nog niets gevonden heeft is er nog een romantisch verhaaltje voor het slapengaan.

Mogen de nacht en de dromen inspiratie brengen…

Succes !

 

Mona, de godin van de maan, was verliefd geworden op een mooie jonge herder.

Wanneer ze ’s nachts in haar zilveren wagen zijn land bereikte, hield zij even halt, en sloop dan stil naar de boom waaronder hij sliep terwijl zijn honden over de kudde waakten.

Zonder iets te zeggen naderde Mona haar geliefde, bleef urenlang in zalige verrukking naar hem kijken, en drukte zacht een kus op zijn lippen zonder hem te wekken wanneer ze stil weer wegging.

De herder beleefde in zijn slaap de mooiste dromen, en smeekte de goden de gunst om eeuwig te mogen voort sluimeren, zonder ooit ouder te worden of te sterven.

En zo geschiedde…

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.