• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Vind het vat – tip 6

09 juli 2019

Ah, nostalgie ! Waar is de tijd dat we bladeren moesten gaan zoeken en ze drogen tussen de bladen van de telefoonboeken ! (tussen 2 iPhones gaat dat niet zo snel tegenwoordig. En eigenlijk waren het de ouders die urenlang zochten om er de juiste naam te kunnen bijschrijven.)

Of: “Schrijf tegen morgen een gedicht over de herfst.” (en wij liefst zo kort mogelijk)

De bladeren op de grond, de bladeren op het pad,

De bladeren aan de boom: mooi, bijzonder en apart.

Als je de eerste indruk krijgt, lijkt ‘t allemaal zo gewoon.

Maar als je ze eens goed bekijkt, dan is het wonderschoon !

Succes !

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.