• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Breng een virtueel bezoek aan het verloskwartier van het ASZ

  25 november 2019

  AALST – Aan de hand van een virtuele rondleiding laat het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis (ASZ) aanstaande ouders met eigen ogen beleven waar hun baby het levenslicht zal zien. Zij ontdekken niet alleen hoe het verloskwartier eruit ziet. Ze krijgen gaandeweg ook nuttige informatie en tips omtrent arbeid en bevalling.

  Het ASZ wil op een transparante en moderne manier communiceren met zijn patiënten en in het bijzonder met de toekomstige ouders.

  Naast de infosessies en prenatale lessen, die al langer bestaan op campus Aalst, ontwikkelde het ASZ een virtual reality tour (360°) van het verloskwartier.

  Wat krijg je te zien?

  Deze tour neemt je mee doorheen het verloskwartier, waar je een kijkje kan nemen in de verschillende arbeidsverloskamers (standaard arbeidsverloskamer en arbeidsverloskamer met bevallingsbad) en de wachtzaal.

  Tijdens de virtuele tour zijn nuttige tips en extra informatie beschikbaar onder de vorm van pop-upschermen.

  Toekomstige ouders kunnen zich op deze manier beter voorbereiden op de bevalling. Deze voorbereiding zorgt dat zij op het moment suprême beter weten hoe alles in zijn werk gaat en dus minder angstig reageren.

  Info: virtuele rondleiding verloskwartier ASZ.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons