• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Doodslag op grootvader

  15 augustus 2019

  MOERBEKE – Gisterenavond, 14 augustus omstreeks 19.17 uur, werd de politie opgeroepen om tussen te komen bij een incident in de Stoffelstraat. Bij aankomst trof de politie het levenloze lichaam aan van de 81-jarige bewoner.

  De verdachte, de 23-jarige kleinzoon van het slachtoffer, was nog aanwezig in de woning. Hij wachtte de komst van de politie en de hulpdiensten af.

  Het CSI-team van de federale politie en een wetsdokter kwamen ter plaatse. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat het slachtoffer met geweld om het leven is gebracht. De grootmoeder, 81 jaar oud en eveneens aanwezig in de woning kon, vluchten en de hulpdiensten verwittigen.

  Afgelopen nacht stapten ook de onderzoeksrechter en het parket af om na te gaan wat er precies is gebeurd. De verdachte is gearresteerd, zal vandaag verhoord worden en nadien voorgeleid voor de onderzoeksrechter op verdenking van doodslag op zijn grootvader.

  De exacte omstandigheden en de mogelijke beweegredenen van de vermoedelijke dader zullen het voorwerp uitmaken van het verder gerechtelijk onderzoek.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons