• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Innerwheel Geraardsbergen – Oudenberg schenkt €2500 aan de Okkernoot

  04 februari 2019

  GERAARDSBERGEN – In zaal De Spiraal had onder de noemer ‘Empower and Evolve’ het bal van Innerwheel Geraardsbergen – Oudenberg plaats.

  Dit fundraiser event lokte zo’n 250 genodigden. De opbrengst ging naar een caritatief doel.

  Voorzitter Ann Eeman kon dan ook een cheque van € 2.500 schenken aan De Okkernoot.

  De Okkernoot is een tehuis dat woongelegenheid, bezigheid en kortopvang biedt aan mensen met autisme of autismespectrumstoornissen. Het heeft vestigingen in Vollezele, Halle en Denderwindeke.

  JGO

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons