Ninove 01 Apr 2020 - 07u14
Clear Sky
6.1°C

Nieuw kinderopvanginitiatief in Zandbergen

13 augustus 2018
Nieuw kinderopvanginitiatief in Zandbergen

In Zandbergen opende groepsopvang “Speelkriebels”. Een groepsopvang met 15 plaatsen voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

“Peuters zijn welkom bij ons om mee te spelen en te kriebelen in ons kriebelbos, in een huiselijke sfeer” zeggen initiatiefnemers Stephanie Bombaert en Miranda Ritserveldt.
“We zijn aangesloten bij de landelijke kinderopvang en hebben zelf al meerdere jaren ervaring in de kinderopvang”.

Kinderopvang Speelkriebels is open van maandag tot vrijdag van 7u tot 18u en is prima gelegen, achter het station van Zandbergen.

Breng ze gerust een bezoekje.

Beekstraat 45, 9506 Zandbergen 

Tel: 0499/702060  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons