Ninove 02 Jun 2020 - 21u07
Scattered Clouds
27.4°C

Buurtpolitie en andere bekende Vlamingen verliezen voetbalwedstrijd met strafschoppen

24 september 2017

Wim Soutaer, Bram & Lennert en Andy Peelman al ooit samen op een voetbalveld gezien? Wij wel, tijdens de voetbalmatch ten voordele van hulporganisatie A Future For Togo.Het was prachtig weer en had wel verwacht dat er veel volk zou zijn, al heeft het toch mijn wildste verwachtingen overtroffen”, zegt medeorganisator Gunter De Smet.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons