Ninove 04 Apr 2020 - 20u25
Few Clouds
14.95°C

Shoppingcenter Ninia is "Ready" voor Comeos Koopzondag 1 oktober!

29 september 2017
Shoppingcenter Ninia is "Ready" voor Comeos Koopzondag 1 oktober!

Ninove - Shoppingcenter Ninia bestaat 15 jaar in 2017 en zal dit uitgebreid vieren met verschillende acties gedurende het jaar. Na acties rond Valentijn, Pasen, 15 jaar getrouwd en een grote ballonnenwedstrijd komt één van de populairste jongensband uit de jaren 90 naar het Ninia Shoppingcenter.
Op de Comeos Koopzondag zet het Shoppingcenter zijn deuren open en zijn alle winkels open van 11u tot 18u. Get Ready zal om 14u30 een optreden brengen op het Ninia plein, toegang is gratis en aansluitend een Meet en Greet binnen in het Shoppingcenter. Iedereen van harte welkom!
Vriendelijke groeten,

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons