Ninove 29 May 2020 - 13u10
Clear Sky
10.04°C

Duivenmaatschappij De Snelvliegers viert zijn kampioenen

07 november 2017
Duivenmaatschappij De Snelvliegers viert zijn kampioenen

Het bestuur van de duivenmaatschappij De Snelvliegers Zandbergen mocht een 100 tal liefhebbers en sympathisanten ontvangen voor een uitermate geslaagde kampioenendag.

De bekers en geschenken werden overhandigd door schepen van sport Veronique Fontaine van Geraardsbergen. Tevens was voor de eerste maal aanwezig Marc Torrekens,schepen van sport te Ninove voor de overhandiging en schenking van de beker “Storreken Van Laethem”

De aanwezigheid van Veronique en Marc is getuige van het belang van de duivensport in de Denderregio als een cultureel erfgoed en de sportieve samenwerking tussen de 2 dendersteden.

Er werden dit jaar ongeveer 20.000 duiven ingekorfd in het lokaal Denderhof te Zandbergen. We hoorden niets als positieve geluiden, goeie sfeer, veel duiven en veel plezier met een toffe hobby.

Het bestuur en de leden hopen volgend jaar op dezelfde weg door te gaan.

Prijzen

E Renders Alg kamp meeste prijzen Quiévrain,kamp jaarse 1/2/3 en asduif jaarse, fotos 3/4/6 Pol Van den herrewege , Koning 1/2/3 Quievrain,kamp oude ,kamp jonge 1/2/3 Quiévrain en asduif oude Quiévrain, foto 7 Roger SEgers, asduif jonge Quiévrain.   8/10/13 Pol Van der Straeten, winnaar meeste prijzen Noyon, kamp 1/2/3 Noyon,asduif jaarse Noyon. ( Jimmy Godaert)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons