Ninove 20 Aug 2018 - 03:27
Bewolkt
18°C

Duivenmaatschappij De Snelvliegers viert zijn kampioenen

07 november 2017
Duivenmaatschappij De Snelvliegers viert zijn kampioenen

Het bestuur van de duivenmaatschappij De Snelvliegers Zandbergen mocht een 100 tal liefhebbers en sympathisanten ontvangen voor een uitermate geslaagde kampioenendag.

De bekers en geschenken werden overhandigd door schepen van sport Veronique Fontaine van Geraardsbergen. Tevens was voor de eerste maal aanwezig Marc Torrekens,schepen van sport te Ninove voor de overhandiging en schenking van de beker “Storreken Van Laethem”

De aanwezigheid van Veronique en Marc is getuige van het belang van de duivensport in de Denderregio als een cultureel erfgoed en de sportieve samenwerking tussen de 2 dendersteden.

Er werden dit jaar ongeveer 20.000 duiven ingekorfd in het lokaal Denderhof te Zandbergen. We hoorden niets als positieve geluiden, goeie sfeer, veel duiven en veel plezier met een toffe hobby.

Het bestuur en de leden hopen volgend jaar op dezelfde weg door te gaan.

Prijzen

E Renders Alg kamp meeste prijzen Quiévrain,kamp jaarse 1/2/3 en asduif jaarse, fotos 3/4/6 Pol Van den herrewege , Koning 1/2/3 Quievrain,kamp oude ,kamp jonge 1/2/3 Quiévrain en asduif oude Quiévrain, foto 7 Roger SEgers, asduif jonge Quiévrain.   8/10/13 Pol Van der Straeten, winnaar meeste prijzen Noyon, kamp 1/2/3 Noyon,asduif jaarse Noyon. ( Jimmy Godaert)

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons