• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Lokale dealer leidt politie Geraardsbergen/Lierde naar grote speler binnen het drugsmilieu!

  27 februari 2019

  GERAARDSBERGEN – Intensief onderzoek door de lokale recherche van politiezone Geraardsbergen/Lierde heeft gezorgd voor een aanzienlijke drugsvangst. Bij 2 huiszoekingen zijn 3 kilo weed, 3 kilo hasj en een aanzienlijke hoeveelheid cash geld in beslag genomen. 2 dealers zijn aangehouden.

  Reeds geruime tijd liep bij de drugssectie van de dienst Recherche een onderzoek naar een lokale dealer uit Geraardsbergen. Doorgedreven onderzoek bracht de speurders op het spoor van zijn leverancier: een grote dealer, die zijn drugswaar tot bij de kleinere sub-dealers op straat aan de man bracht.

  Donderdagavond 21 februari en vrijdagmorgen 22 februari gingen de speurders van politiezone Geraardsbergen/Lierde over tot 2 huiszoekingen in onder meer Geraardsbergen met bijstand van de eigen drugshond. Hierbij zijn 3 kilo weed, 3 kilo hasj en een grote som cash geld gevonden.

  Twee verdachten zijn opgepakt: een 28-jarige man uit Geraardsbergen en een 27-jarige man uit Rebecq. Ze zijn voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde en onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

  De lokale politie Geraardsbergen/Lierde hoopt hiermee een duidelijk signaal te geven dat ze drugsdelicten binnen de zone niet tolereert en de speurders er blijvend aandacht aan besteden. “Ons onderzoek mag een groot succes genoemd worden”, zegt Benny Turrekens, commissaris van de lokale recherche bij de politiezone Geraardsbergen/Lierde. “We hebben een grote klap kunnen uitdelen aan de drugshandel in onze regio en aan de vereniging. Onze zone zet sterk in op de aanpak van drugs. Ook na deze arrestaties blijven we in de toekomst op hetzelfde elan verder werken”.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons