• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Nieuwe bus voor De Valier

  26 november 2019

  LIEDEKERKE/NINOVE – Dank zij de steun van covergroep Midlive en van Lions Club Ninove kan De Valier vzw zijn twintig jaar oude bus inruilen voor een nagelnieuw exemplaar.

  De Valier vzw biedt woon- en dagondersteuning aan 100 volwassen personen met een niet-aangeboren hersenletsel of een aangeboren handicap.

  Voor het vervoer van en naar het dagcentrum en omdat vele personen rolstoelgebonden gebruikers zijn, is een rolstoeltoegankelijke bus echt noodzakelijk. Deze heeft een rolwagenlift en de rolstoel kan geheel verkeersveilig worden vastgemaakt.

  De totale kostprijs van een nieuwe aangepaste bus bedraagt € 45.000. Zonder sponsors was deze aankoop voor De Valier gewoonweg niet mogelijk.

  Dankzij de steun van covergroep Midlive (bijna € 16.000) en Lions Club Ninove (€ 15.000) kon De Valier dit realiseren.

  Beide sponsors staan vermeld op deze nieuwe rolstoeltoegankelijke bus.

  Info: De ValierMidliveLions Club Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons