• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Online bevraging over Belgisch klimaatplan

  05 juni 2019

  NATIONAAL – De overheid lanceert een online bevraging over het Belgische klimaatplan. Elke burger kan daaraan deelnemen door een enquête met 15 vragen in te vullen.

  De Europese Commissie had alle lidstaten gevraagd om de eigen bevolking te raadplegen over hun klimaatplannen. Er bestaat een Nationaal Energie- en Klimaatplan (NEKP), met daarin engagementen van de verschillende Belgische overheden. Iedereen kan zich daarover uitspreken aan de hand van een enquête met vijftien vragen (zie de link hieronder). Het invullen duurt een kwartiertje en ze loopt tot 15 juli.

  Op basis van de antwoorden kunnen de verschillende overheden hun plannen bijsturen en eind 2019 een afgerond NEKP indienen.

  Info: online publieksbevragingOntwerp van NEKP

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons