• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Terugroeping van Freeway Cola 2l uit Lidl

  31 augustus 2019

  Naar aanleiding van enkele klachten is er vastgesteld dat de verpakkingen van deze dranken een defect kunnen vertonen na blootstelling aan hoge temperaturen. De bodem van de flessen zou kunnen barsten en de doppen zouden spontaan kunnen loskomen na een blootstelling aan hoge temperaturen.  

  In overleg met het FAVV haalt firma Sources Alma Cola 2l met THT 24/07/2020 & 25/07/2020 enkel in combinatie met code ME3 & Cola Light 2l met THT 26/07/2020 enkel in combinatie met code ME3 uit verkoop en roept deze terug van bij de consumenten.
   
  Lidl België vraagt haar klanten om de artikelen niet te consumeren, maar om deze terug te brengen naar een Lidl-verkooppunt. Zij zullen uiteraard terugbetaald worden, ook zonder vertoon van een kassaticket. Vermits deze flessen een koolzuurhoudende drank bevatten is het aan te raden om deze met voorzichtigheid te behandelen. De nog gesloten flessen dienen niet geopend te worden. Zij kunnen teruggebracht worden naar een Lidl-verkooppunt in een plastic zak terwijl deze flessen tegen warmte en zon beschermd worden, zoals vermeld wordt op de verpakking.


  Beschrijving van het product

  –        Product:
  Freeway Cola 2l met THT 24/07/2020 & 25/07/2020 enkel in combinatie met code ME3 
  & Freeway Cola Light 2l met THT 26/07/2020 enkel in combinatie met code ME3
  –        Periode van verkoop: vanaf 25/07/2019 tot heden
  –        Aard van de verpakking: plastic PET flessen
  –        Gewicht : 2 liter

  De producten werd verdeeld door: Lidl België Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
  Klantendienst Lidl (0800/73520 (gratis))

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons