• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Verdwijning van Paul DE SMEDT (46)

  19 december 2017

  !! HELP HET ZOEKEN EN DEEL DIT VERDER !!

  Op maandag 18 december 2017 omstreeks 06u00, verliet Paul DE SMEDT zijn woning te Sint-Maria-Lierde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

  Zijn voertuig een Mercedes Vito met nummerplaat 1-HHH-848 werd het laatst gezien op maandagochtend te Schendelbeke aan de Kerkborre.

  De heer De Smedt is 46 jaar oud. Hij is stevig gebouwd, 1m92 groot en kalend.

  Op het ogenblik van zijn verdwijning was hij vermoedelijk gekleed in een grijze werkbroek en een pull of bodywarmer met het opschrift “Elec Security”.

  Paul kan zich mogelijk verplaatsen met een oude mountainbike Minerva van paarse kleur met een kleurrijk motief op het kader.

  Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.

  U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu..

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons