• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Opletten voor brandgevaar in het Neigembos en andere natuurgebieden

  06 augustus 2020
  Toegang tot het Neigembos.

  MEERBEKE/NEIGEM – Het Agentschap Natuur en Bos (ANB) waarschuwt voor brandgevaar. In alle Oost-Vlaamse natuurgebieden heerst risicocode geel, dus ook in het Neigembos.

  De natuur begint droger te worden. Daardoor stijgt het risico op natuurbrand.

  Daarom geldt momenteel code geel: gevaar, wees voorzichtig.

  Deze waarschuwing heeft betrekking op alle bos- en natuurgebieden van Natuur en Bos in de provincie. In onze regio zijn dat onder andere het Neigembos, het Raspaillebos en De Nuchten.

  Het brandgevaar in de bos- en natuurgebieden van andere openbare besturen of van private eigenaars is uiteraard gelijkaardig. Hier geldt eenzelfde advies.

  Info: Agentschap Natuur en Bos.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons