Ninove 01 Jun 2020 - 12u01
Scattered Clouds
14.56°C

Handelaars trakteerden op gratis frietjes tijdens Witte Donderdag

30 maart 2018
Handelaars trakteerden op gratis frietjes tijdens Witte Donderdag

# Ninove  - De handelaars in het centrum die lid zijn van VHN trakteerden de klanten op gratis frietjes tijdens de avondshopping ter gelegeheid van Witte Donderdag, dit viel duidelijk in de smaak te oordelen aan de lange rij wachtenden voor de frituurwagen. Verder kon men een kijkje nemen bij de autodealers van ADNO, die er hun nieuwste modellen voorstelden, was er een BMX-demonstratie aan het oud-stadhuis en was er een ballonnenclown  en springkastelen voor de kleinsten. Enkele orkestjes zorgden voor muzikale sfeer in de straten.

Naar de toekomst toe heeft dit evenement wel een nieuwe wind nodig om opnieuw de massa te lokken, want vele bezoekers hadden donderdag heimwee naar oa de verdwenen modeshow en vlooien- en antiekmarkt, die voor meer sfeer zorgden tijdens deze avond.   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons