Ninove 03 Jun 2020 - 19u12
Overcast Clouds
20.36°C

Bestuuurster crasht tegen wegversmalling op de Aardeweg

31 maart 2018

#Ninove - Een vrouw met vermoedelijke een glaasje teveel is vrijdagavond  net voor de start van het paasweekend rond 23.00 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Aardeweg. Ze was de controle over het stuur verloren aan een asverschuiving die de snelheid moet remmen. De bestuurster reed met haar wagen in de richting van Appelterre En ramde een houten paaltje van een wegversmalling en ging vervolgens overkop zij kwam enkele meters verder opnieuw op de vier wielen terecht.  Brandweerlieden uit Ninove kwamen ter plaatse om het wegdek te reinigen.. Het is al lang niet meer het eerste ongeval op de Aardeweg waarbij de wegversmallingen aan de oorzaak liggen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons