Ninove 29 May 2020 - 12u53
Clear Sky
10.04°C

Auto vliegt uit de bocht en knalt tegen huis in Aspelare

01 april 2018

 #Ninove - De bewoners van een huis in de Cyriel Prieëlsstraat werden zondagochtend uit hun slaap gehaald door een luide knal. Een auto Seat Ibiza die in de richting van Aspelare reed is omstreeks 5.30 de controle over zijn voertuig verloren en uit de bocht  gevlogen het voertuig kwam tot stilstand in de voorgevel van een woning. De twee inzittenden van het voertuig een jong koppel zijn wegebracht met hun verwondingen naar het ziekenhuis in Zottegem

Door de klap bleef een groot gat achter in de gevel van de woning. De brandweer moest de muur stutten om instorting te voorkomen. De aanpalende woning bleef gespaard. De Cyriel Prieelstraat werd tijdens de interventie plaatselijk afgesloten voor het verkeer. De Seat Ibiza werd getakeld en is rijp voor de schroothoop.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons