Ninove 07 Jun 2020 - 09u39
Overcast Clouds
11.48°C

Nieuwe hondenlosloopweide oficieel geopend

02 april 2018
Nieuwe hondenlosloopweide oficieel geopend

#Ninove - Op zaterdag 31 maart werd de nieuwe hondenspeelweide aan de Abdijstraat hoek Kloosterweg in Ninove offcieel geopend. De honden losloopweide is een plek waar honden zonder leiband kunnen rondlopen. Je hond kan er in contact komen met andere honden en zo een nieuw speelvriendje vinden.Het is ook een ontmoetingsplek voor de hondeneigenaars die de ervaring over hun honden met elkaar kunnen uitwisselen. De hondeweide met een oppervlakte van 1100m2 is voorzien van de nodige afvalbakjes en zitbanken. Opgelet,een losloopzone is geen hondentoilet. Hondenpoep moet dus wel degelijk opgeruimd worden.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons