Ninove 05 Jun 2020 - 07u04
Broken Clouds
9.63°C

Ninovieter betrokken bij overval op nachtwinkel.

07 juni 2017
Afgelopen nacht werd een overval gepleegd op een nachtwinkel in Denderhoutem. Twee mannen betraden de winkel en vroegen de inhoud van de kassa. Daarop ontstond er een schermutseling tussen de verdachten en de uitbater van de nachtwinkel. De uitbater kreeg hierbij een slag op zijn hoofd met een dopsleutel. Eén van de twee daders, een 26-jarige man uit Ninove, kon door omstaanders worden tegengehouden tot de politie ter plaatse kwam.
Hij werd deze ochtend voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. De onderzoeksrechter bevestigde de aanhouding. Politie en parket stellen alles in het werk om de tweede dader op te sporen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons