Ninove 03 Jun 2020 - 18u05
Overcast Clouds
20.36°C

Oude koelwagen achter speelhal brandt volledig uit

06 april 2018
Oude koelwagen achter speelhal brandt volledig uit

Donderdagavond brak rond 23.30 uur brand uit op een braakliggend terrein achter de speelhal in Ninove langs de Brakelsesteenweg. Een oude, versleten koelwagen en de spar ernaast zijn daarbij volledig uitgebrand. De brandweer en politie van Ninove kwam ter plaatse en gaan (voorlopig) uit van onopzettelijke brandstichting. Even werd gedacht dat een persoon in de koelwagen een onderkomen had gezocht, maar er werd geen stoffelijk overschot gevonden. De oorzaak van de brand is nog onbekend. 

(MEN)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons