Ninove 07 Jun 2020 - 08u50
Overcast Clouds
11.48°C

Skatepark was aan vernieuwing toe

08 april 2018
Skatepark was aan vernieuwing toe

# Ninove  -Het skatepark in het stadspark van Ninove was toe aan renovatie en net zoals bij de bouw van het skatepark, worden ook nu jongeren betrokken bij de vernieuwing en de aanpassingswerken ervan. Ze staken tussen 5 en 13 april 2018 de handen uit de mouwen om, onder begeleiding en coördinatie van de firma Hectik Skateramps, de werken zelf uit te voeren. Tijdens de werken is het skatepark niet toegankelijk, maar de werken zitten op schema waardoor vanaf het einde van de paasvakantie iedereen er terug welkom is om het vernieuwde park uit te proberen.Het skatepark in het Ninoofse stadspark staat er sinds 2009. Naast het regelmatig onderhoud en de instandhoudingswerken de afgelopen jaren, werd in de planning ook voorzien om vernieuwingswerken uit te voeren. Zeker gezien het intens gebruik van het park, was de vernieuwing van een aantal van de toestellen geen overbodige luxe.   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons