Ninove 25 May 2020 - 17u09
Scattered Clouds
16.51°C

Zonnige weer lokt veel volk naar 'Dag van de Markt' in Ninove

10 april 2018

#Ninove - De stad Ninove organiseerde op dinsdag 10 april, in samenwerking met de standhouders, voor de 7de maal de 'Dag van de Markt'. De bedoeling is om het marktgebeuren in Ninove in de kijker te zetten. "De Dag van de Markt is bedoeld ter promotie van onze markt" Het vele aanwezige volk op de zonnige dinsdagmarkt is er verwend geweest met gratis proevertjes,geschenkjes,kortingen,enz. Ook de Narrengilde en de mobiele Jazzband' Goe Bezig' kwamen langs. Op de Dag van de Markt parkeer was gratis voor de gelegenheid in de binnenstad van Ninove.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons