Ninove 19 Jul 2018 - 23:17
Bewolkt
20°C

Groot zomerevent rond WK voetbal in Ninove

20 april 2018
Groot zomerevent rond WK voetbal in Ninove

#Ninove  - Hét Ninoofse zomerproject rond het WK-voetbal werd zopas voorgesteld door de organisatoren Veaudeville, Schepen van sport en feestlijkheden Marc Torrekens, Schepen van Cultuur Veerle Cosyns en Burgemeester Tania De Jonge.  Het aards paradijs verrijst in het centrum van Ninove. Van 14 juni tot en met 15 juli wordt de ervaringssite van 'Garden of Eden' the place to be van de ruime omgeving, de naam verwijst naar Eden Hazard. Het WK voetbal volgen op het grootste scherm van de regio? Genieten van een lekker pop up restaurant? Chillen en feesten in een zomerbar? Een event meepikken? Beleef het allemaal in Ninove deze zomer!

Het WK voetbal zal ons land en onze stad terug in haar greep nemen vanaf midden juni, het centrale punt hiervan vormt de ocmw-site in de Burchtstraat. Hier zal een reuzescherm van 6x7 meter, of meer dan 40 vierkante meter opgetrokken worden, meteen één van de grootste in de ruime regio. Maar de organisatie van Veaudeville gaat veel ruimer dan enkel het voetbal. Op het terrein van de Garden of Eden zal een tent opgetrokken worden van 400 vierkante meter waar een pop-up restaurant en Vip-ruimte zal ondergebracht worden van 14 juni tot 15 juli. Deze is gedurende 32 dagen alle dagen geopend en beschikt over een ruim terras, er worden ook lekkere cocktails, tapas, enzomeer geserveerd in een feeërieke sfeer, dit met sfeervolle muziek en een enthousiaste bediening die van deze site de hot spot van de regio moet maken tijdens de zomerperiode.

De eventweide biedt plaats aan 2000 mensen, waar alle belangrijke voetbalmatchen worden vertoond. Daarnaast zullen er optredens, kids days, een Date-party, afterwork-party en zoveel meer plaatsvinden. Alle info kan men terugvinden via www.gardenofeden.be , hier kan men ook reeds reserveren voor het pop up restaurant, waarvan er nu reeds drie dagen volzet zijn. Inbev met het Belgium bier en Coca cola zijn enkele van de sponsors.

 Er heerst wat ongerustheid bij enkele horecazaken elders in het centrum over het project maar de stad en organisatoren gaan samen met hen na de eerste dagen evalueren.

 Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons