Ninove 01 Jun 2020 - 13u22
Scattered Clouds
14.56°C

Directeur van Europol Catherine De Bolle nieuwe Ereburger van de stad Ninove

21 april 2018

#Ninove  - Catherine De Bolle, Commissaris Generaal van de federale Politie, en vanaf 1 mei directeur van Europol met zetel in Nederland, is gehuldigd door de stad Ninove en krijgt de titel van Ereburger van de stad Ninove. Naast Burgemeester Tania De Jonge waren ook de Ereburgemeesters Luc Durant en Michel Casteur aanwezig om Catherine De Bolle te huldigen en een overzicht te geven van haar loopbaan, oa als korpschef van de politiezone Ninove. Willie Verhegghe bracht een gedicht speciaal voor haar geschreven, waarna Catherine De Bolle zelf het woord nam en haar dankbaarheid toonde voor wat ze al die jaren mocht meemaken in Ninove, de stad van de Witkap zoals ze het zelf verwoorde. Ze kreeg dan ook een staande ovatie van alle aanwezigen voor haar schitterende carriere en als eerste vrouwelijke Ereburger van de stad Ninove.   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons