Ninove 05 Jun 2020 - 06u56
Broken Clouds
9.63°C

Motorrijder knalt op kerende auto

24 april 2018

#Ninove - Een  motorrijder is dinsdagochtend omstreeks 5.45 zwaar gewond geraakt bij een ongeval op het Hemelrijk in Meerbeke

Een bestuurster verliet haar parkeerplaats voor haar woning op het Hemelrijk en maakte linksomkeer met haar voertuig op het ogenblik dat de bestuurster  haar maneuver uitvoerde knalde een motorrijder die in de richting van Denderwindeke reed haar vol in de flank. De klap was ontzettend hard en de man kwam met een smak op de grond terecht. De motorrijder is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht ook de automobilist raakte gewond bij het ongeval.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons