Ninove 29 May 2020 - 14u05
Clear Sky
10.04°C

Bellemanfeesten en avondmarkt op 1 mei op Rechteroever

24 april 2018
Bellemanfeesten en avondmarkt op 1 mei op Rechteroever

#Ninove  - Op dinsdag 1 mei kan men opnieuw terecht op Rechteroever Ninove voor tal van activiteiten. De Bellemanfeesten gaan van start vanaf 9 uur met een grote rommelmarkt, om 10 uur gaat er een Mini Mania Belgium meeting van start, waarop tientallen Mini wagentjes zullen opgesteld staan langs de Denderkaai en omgeving.  Aanschuiven voor een grote BBQ om de innerlijke mens te versterken kan vanaf 12 uur, deze wordt georganiseerd door NKCV DE Zjielen, waarna vanaf 14 uur een grote braderij en avondmarkt van start gaat op de Burchtdam en Brusselstraat, een organisatie van vzw Rechteroever en de marktkramersvereniging 'De Vlaamse Ardennen'. Doorlopend zijn er ter hoogte van taverne Den Belleman optredens en animatie voorzien met oa Back in Time en van 2 Ninoofse iconen Luc De Clus & Hedwig Jacobs.

 Foto  Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons