Ninove 25 May 2020 - 18u14
Scattered Clouds
16.51°C

Muzikanten Gezonghen Mes dragen de editie in De Kaai op aan hun vriend Rufijn De Decker

06 mei 2018
#Ninove - De gezonghen mes die vandaag plaatsvond in De Kaai in Ninove werd een eerbetoon aan overleden kunstenaar Rufijn De Decker. De muzikanten speelden 'mijn moksken' en 'vivan ons straatje', twee bekende nummers van De Veske Voljeir, een van de muziekgroepen waar Rufijn deel van uitmaakte.
 
Rufijn zal door velen gemist worden maar blijft in vele harten verder leven met dank aan zijn kunstwerken en prachtige volksmuziek.
 
Op drie juni trekken de mannen van de gezonghen mes richting 't Café op de Graanmarkt in Ninove.
 
(BDB)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons