Ninove 25 May 2020 - 18u15
Scattered Clouds
16.51°C

Subside voor het plaatsen van gevelbanken

16 mei 2018
Subside voor het plaatsen van gevelbanken

#Ninove - Lijkt het je ook wel wat: ’s avonds een zitbank opzoeken om de dag (en het leven) te bespreken met je buren of de toevallige passant in de straat? De stad plaatst dit voorjaar 25 nieuwe zitbanken op openbare plaatsen om het voor jou mogelijk te maken. Zo komen er bv. nieuwe zitbanken aan de Astridlaan, aan de doorsteek Mallaard- Nederwijk en aan Speelodroom.

Wil je graag zelf een bank plaatsen aan of voor je huis, dan kan je daar vanaf nu een subsidie voor aanvragen. Voor zowel gevelbanken als voor groenverfraaiing, zoals geveltuinen, geldt wel dat je een veilige voetgangerszonevan 1,5 meter moet kunnen waarborgen.
 
Alle andere voorwaarden

kan je nalezen in het subsidiereglement op www.ninove.be. De stad geeft voor gevelbanken, net als voor groenverfraaiing, een subsidie voor 70% van de kosten, met een maximum van 200 euro per aanvraag. Het subsidiereglement en het aanvraagformulier vind je terug op www.ninove.be of kan je vragen bij de dienst leefmilieu. (ADU)

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons