Ninove 07 Jun 2020 - 01u39
Overcast Clouds
11.48°C

Vijf drugdealers uit Ninove opgepakt

16 mei 2018
Vijf drugdealers uit Ninove opgepakt

NINOVE - Na doorgedreven speurwerk kon de PZ Ninove, met bijstand van de PZ Brakel, dinsdag 15 mei jl. zeven personen arresteren. Zij worden ervan verdacht de afgelopen maanden drugs te hebben gedeald. De PZ Aalst kon een achtste verdachte vatten.

De feiten van handel in drugs situeren zich voornamelijk in de regio’s Ninove, Aalst, Ronse en Brakel.

Zes verdachten zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde, die besliste om hen aan te houden. Het gaat om drie mannen van respectievelijk 28, 32 en 37 jaar en twee vrouwen van respectievelijk 35 en 36 jaar, allen uit Ninove, en een 32-jarige vrouw uit Brakel.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons