Ninove 29 May 2020 - 12u43
Clear Sky
10.04°C

Bloemen-, tuin- en biomarkt zorgt voor kleur op Graanmarkt

27 mei 2018
Bloemen-, tuin- en biomarkt zorgt voor kleur op Graanmarkt

#Ninove   - Zondagvoormiddag werd de Graanmarkt omgetoverd in een kleurrijke bloemenpracht, dit naar aanleiding van de jaarlijkse bloemen-, tuin- en biomarkt. Na enkele jaren uitgeweken te zijn naar Rechteroever is deze markt nu terug op de Graanmarkt, omgeven door terrasjes die met dit warme weer deugd deden na aankoop van de nodige bloemen en planten. Voor de kleintjes was er een springkasteel voorzien en de stad schonk in samenwerking met de handelaars gratis potgrond bij aankoop vanaf 10 Euro. Deze zonnige editie werd een succes en zal Ninove er de komende maanden veel fleuriger en kleurrijker laten bijstaan met de duizenden bloemen die de deur uitgingen. Ook Schepen van leefmilieu Wouter Vande Winkel en Schepen van lokale economie en markten Alain Triest kwamen een kijkje nemen en stelden vast dat het een succes was. (GNE)  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons