Ninove 01 Jun 2020 - 11u41
Scattered Clouds
14.56°C

Dag van de Buren met inhuldiging van gloednieuwe keuken

27 mei 2018
Dag van de Buren met inhuldiging van gloednieuwe keuken

#Pollare - Niet alleen een gezellig samenzijn op Dag van de Buren in en rond het parochiaal centrum van Pollare, maar ook een officiële inhuldiging van de gloednieuwe keuken. Die werd begin dit jaar van onder tot boven helemaal aangepakt met behulp van tal van vrijwilligers en de steun van het Broederschap Sint-Kristoffel, de Sint-Kristoffelgilde en het Kerstmarktcomité. (EME)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons