Ninove 03 Jun 2020 - 19u47
Overcast Clouds
20.36°C

3-daags Flierefluiterfestival tijdens kermis Meerbeke

01 juni 2018
3-daags Flierefluiterfestival tijdens kermis Meerbeke

#Meerbeke   -Ter gelegenheid van kermis Meerbeke organiseert de Koninklijke harmonie Ste.-Cecilia Meerbeke het Flierfluiterfestival op het kerkplein in de Gemeentehuisstraat. Op vrijdag 1 juni organiseren ze een grote quiz, zaterdag 2 juni zijn er optredens van Werner en Fun Yards en is er aansluitend een dj die voor de muziek zorgt. Op zondag kan men reeds vanaf de middag terecht onder de feesttent voor een BBQ met livemuziek en optredens van De Jartellen, Taccatino, jeugdharmonie Taccato en een concert van de harmonie samen met Bram en Lennert, ook volksmuziekgroep Vrijspel zal voor ambiance zorgen. Alle optredens zijn gratis.   (GNE)   

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons