Ninove 24 Jun 2018 - 15:10
Bewolkt
18°C

Gino Standaert laureaat prijs Toerisme 2017

13 juni 2017

Afgelopen maandag verzamelden niet minder dan 11 genomineerde verenigingen voor de jaarlijkse uitreiking van de prijs Toerisme van de Stad en de VVV. Uiteindelijk was het stadsgids Gino Standaert die de prijs uit handen mocht nemen van VVV-voorzitter Yvan Roelandt en schepen voor Toerisme Alain Triest.

Een geëmotioneerde Gino Standaert was duidelijk in de wolken met zijn prijs. De man is een wandelende encyclopedie en bezit een impressionant privé-archief over Ninove. Daarnaast is hij één van de drijvende krachten achter de Ninoofse reuzen. De reuzendragers showden trouwens hun nieuwe outfit voor het aanwezige publiek.

In zijn toespraak prees Yvan Roelandt de genomineerde verenigingen omwille van de ambassadeursrol die ze voor de stad vervullen. Schepen Triest van zijn kant onderstreepte het belang van toerisme voor een stad. Hij had het ook over de succesvolle verhuis van de toeristische dienst naar de hospitaalkerk in de Burchstraat. Sinds de verhuis verhoogde het aantal bezoekers aanzienlijk.

Genomineerden:

Break@4, Marc De Decker, Ge zetj van Ninof aske, De Narrengilde, Georges Vande Winkel en Bart Merckaert, Gino Standaert, Hans De Smet, Jeroen Events, Danny Goessens, Ridders in de wortelorde, Wettels on Fire

Foto's: Ronald De Neve

 

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons