Ninove 03 Jun 2020 - 18u19
Overcast Clouds
20.36°C

Gino Standaert laureaat prijs Toerisme 2017

13 juni 2017

Afgelopen maandag verzamelden niet minder dan 11 genomineerde verenigingen voor de jaarlijkse uitreiking van de prijs Toerisme van de Stad en de VVV. Uiteindelijk was het stadsgids Gino Standaert die de prijs uit handen mocht nemen van VVV-voorzitter Yvan Roelandt en schepen voor Toerisme Alain Triest.

Een geëmotioneerde Gino Standaert was duidelijk in de wolken met zijn prijs. De man is een wandelende encyclopedie en bezit een impressionant privé-archief over Ninove. Daarnaast is hij één van de drijvende krachten achter de Ninoofse reuzen. De reuzendragers showden trouwens hun nieuwe outfit voor het aanwezige publiek.

In zijn toespraak prees Yvan Roelandt de genomineerde verenigingen omwille van de ambassadeursrol die ze voor de stad vervullen. Schepen Triest van zijn kant onderstreepte het belang van toerisme voor een stad. Hij had het ook over de succesvolle verhuis van de toeristische dienst naar de hospitaalkerk in de Burchstraat. Sinds de verhuis verhoogde het aantal bezoekers aanzienlijk.

Genomineerden:

[email protected], Marc De Decker, Ge zetj van Ninof aske, De Narrengilde, Georges Vande Winkel en Bart Merckaert, Gino Standaert, Hans De Smet, Jeroen Events, Danny Goessens, Ridders in de wortelorde, Wettels on Fire

Foto's: Ronald De Neve

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons