Ninove 29 May 2020 - 13u35
Clear Sky
10.04°C

KWB Ninove-Pollare schenkt cheque aan Teledienst

03 juni 2018
KWB Ninove-Pollare schenkt cheque aan Teledienst

# Ninove  -De KWB afdeling Ninove-Pollare organiseerde in maart een wafelenbak ten voordele van Teledienst Ninove. Het was reeds voor de twaalfde maal dat de vereniging zich achter het wafelijzer zette voor het goede doel. De opbrengt van de wafelverkoop ging volledig naar Teledienst, de organisatie die met het praatcafé en de sociale kruidenier vele mensen helpt die het wat moeilijker hebben in de samenleving. Het verzamelde bedrag is 860 Euro, ook de ingrediënten voor de wafels is bekostigd door de KWB. De vertegenwoordigers van Teledienst namen de cheque met veel dank in ontvangst.  (GNE) 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons