Ninove 04 Jun 2020 - 08u09
Overcast Clouds
20.36°C

Aanbrengen fietssuggestiestroken in binnenstad gestart

04 juni 2018
Aanbrengen fietssuggestiestroken in binnenstad gestart

#Ninove  - Op zondagavond ging de wegmarkeringsfirma Almaroma in opdracht van de stad in de binnenstad van start met het aanbrengen van fietssuggestiestroken op drukke invalswegen en in schoolomgevingen. De werkzaamheden startten in de Parklaan en Brusselstraat, de volgende nachten zullen verschillende andere straten volgen, de werken worden uitgevoerd bij droog weer tussen 19 u en 06 u. Ondanks een parkeerverbod dat reeds op vrijdag werd geplaatst stonden verschillende wagens geparkeerd in de Brusselstraat wat de werkzaamheden bemoeilijkten. De fietssuggestiestroken hebben een gele kleur, wagens mogen over een fietssuggestiestrook rijden, ze hebben enkel tot doel de aandacht te versterken op het fietsverkeer en aldus een veiligere toestand te creëren.  (GNE)  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons