Ninove 05 Jun 2020 - 06u07
Broken Clouds
9.63°C

Vinkenstraat wordt opgebroken

05 juni 2018
Vinkenstraat wordt opgebroken
#Ninove - Vanaf 11 juni juni start aannemer Lievens bvba in opdracht van de stad en Riopact met wegen- en rioleringswerken in de Vinkenstraat deze werken zullen 5 maanden duren.
 
Op de website van Aquafin – www.aquafin.be - Mijn omgeving – NIV3041 kom je praktische info te weten over de vorderingen van de werken en de planning.
Daarna zal door de stad Ninove ook het wegdek worden vernieuwd.
 

Vuilnisophaling

Tijdens de werken kan de vuilniswagen niet door de straat rijden. Daarom vragen we inwoners om hun huisvuil op de normale ophaaldagen naar het daarvoor voorziene ophaalpunt van hun straat buiten de werfzone te brengen. Dit ophaalpunt zal aangeduid worden met een bord van Ilva.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons