Ninove 20 Aug 2018 - 03:31
Bewolkt
18°C

Zomerevenement "Garden of Eden" rond WK-voetbal in opbouw

09 juni 2018
Zomerevenement "Garden of Eden" rond WK-voetbal in opbouw

#Ninove  - De organisatoren van het Ninoofse zomerproject rond het WK-voetbal zijn begonnen aan de opbouw van alle accommodatie op het terrein aan de Burchtstraat, ze laten het aards paradijs verrijzen in het centrum van Ninove. Van 14 juni tot en met 15 juli wordt de ervaringssite van 'Garden of Eden' the place to be van de ruime regio. Het WK voetbal volgen op het grootste scherm van de regio? Genieten van een lekker pop-up restaurant? Chillen en feesten in een zomerbar? Een event meepikken? Je kan het de volgende weken allemaal beleven in Ninove. Het WK voetbal zal ons land en onze stad vanaf volgende week terug in haar greep nemen, het centrale punt hiervan vormt de ocmw-site in de Burchtstraat. Om alle matchen te bekijken werd  een reuzescherm van meer dan 40 vierkante meter opgetrokken, meteen één van de grootste in de ruime regio. Maar de organisatie van Veaudeville gaat veel ruimer dan enkel het voetbal. Op het terrein van de Garden of Eden werd een tent opgetrokken van 400 vierkante meter waar een pop-up restaurant en Vip-ruimte in ondergebracht werden. Deze zijn gedurende 32 dagen geopend en beschikken  over een ruim terras, er worden ook lekkere cocktails, tapas, enzomeer geserveerd in een feeërieke sfeer, dit met sfeervolle muziek en een enthousiaste bediening die van deze site de hot spot van de regio moet maken tijdens de zomerperiode.

De eventweide biedt plaats aan 2000 mensen, waar alle belangrijke voetbalmatchen worden vertoond. Daarnaast zullen er optredens, kids days, een Date-party, afterwork-party en zoveel meer plaatsvinden. Alle info kan men terugvinden via www.gardenofeden.be.  (GNE)  Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons